Begravningsbyrån Online

Under de senaste åren har det blivit allt mer vanligt förbereda sig inför besöket på begravningbyrån via olika webbtjänster som begravningsbyråerna tillhandahåller. Det har nu lett till att behovet att kunna beställa en komplett begravning på nätet börjar bli tydligt.

Nätbyrå

Hos de auktoriserade begravningsbyråerna finns det nu möjlighet att beställa en komplett begravning över Internet. Skillnaden mot andra s.k nätbyråer som endast finns på Internet är den auktoriserade begravningsbyråns egna fysiska lokaler,  kunskaper och geografiska förankring.

Begravningsbyrån Online

Begravningsbyrån Online är en tjänst som under 2015 kommer att finnas på många av våra begravningsbyråerns hemsidor. Tjänsten innebär att du kan beställa en komplett begravning på nätet eller förbereda ditt besök genom att jämföra olika typer av begravningar, se kistor, urnor, blommor, programkort och övriga tjänster runt en begravning.
Det sker alltid en kontakt med beställaren och du är självklart välkommen att besöka begravningsbyrån även om du gjort din beställning på nätet. Det går alltid att ändra i sin beställning i efterhand i samråd med begravningsbyrån.
På vår karta ser du vilka begravningsbyråer som har tjänsten.

När ska jag beställa / planera på nätet?

Om du vill förbereda ditt besök, befinner dig på annan ort eller vill planera tillsammans med övriga anhöriga före kontakterna med begravningsbyrån.
Svenskarna är det folk i världen som använder Internet mest i vardagen. Det börjar bli en självklarhet att använda Internet i stort sett allt som rör vår vardag.

För många kan det verka främmande att beställa en begravning på Internet medan det för andra upplevs som en bra service som kan förbereda besöket och kontakterna med begravningsbyrån. Genom att förbereda dig skapas tid att fundera på de viktiga frågorna hur begravningen ska bli personlig som möjligt.
I en del fall finns de anhöriga och den avlidne på olika orter. Då kan det underlätta att förbereda kontakterna med begravningsbyrån på orten genom att påbörja sin beställning på nätet.