Kistan "Skogsro" (Jägarkistan)

Vi lever alla med naturens och årstidens växlingar, men också med hur livet ständigt förändras – och en dag tar slut. Som jägare och naturmänniska vet man att slutet kan komma hastigt och utan föraning. Döden borde inte vara främmande för någon – den är en del av livet. För den inbitne skogsmänniskan finns nu en kista som speglar en livssstil och ett stort intresse. En askurna kompletterar kistan för den som väljer kremation som begravningsform.  Kistan heter Skogsro men kallas ibland även för Jägarkistan. Vacker som den är eller, som ovan, smyckad med skogens fauna.

För den som under sin livstid älskat natur och friluftsliv men nu nått livets slut, blir den här kistan ett naturligt val. För att ytterligare förstärka det naturliga inslaget finns ett blomsterarrangemang med prägel av natur, skog och mark – speciellt komponerad för kistan Skogsro. 
 
Ett naturligt val av urna 
För den som sin livstid älskat natur- och friluftsliv, men nu nått livets slut finns även ett alternativ till kistan Skogsro. Urnan Skogsro – blir ett värdigt sätt att färdas mot den sista vilan för den som älskat naturen. 
 
Gravstenen som är ett med naturen. 
För en stor mängd människor är intresset natur och friluftsliv inte bara en hobby utan även en livsstil. En livsstil som speglas på ett värdigt sätt i en naturligt präglad gravsten. Gravstenen Skogsro speglar på ett värdigt sätt den sista vilan för naturmänniskan. 
 
   
Det naturliga avslutet 
I dödsannonsen öppnar sig en sista möjlighet att ta ett offentligt farväl och på ett värdigt sätt visa vem personen var i livet. Om livet var natur, skog och mark, finns många möjligheter att visa det med hjälp av både text och bild. 
 
Tackkort
En fin gest är att tacka begravningsgästerna för deltagandet efter begravningen. Med dessa tackkort inspirerade av skog och natur fullbordas hyllningen.