Never ending story

Allt har en början – och ett slut. Men tänk om det också är tvärtom? Att slutet också har en början? Att när vi dör går vidare till något annat? Det kanske finns någon liten anledning att kunna se lite annorlunda på en begravning.  
Med konceptet Never Ending Story vill vi markera något mer än ett definitivt slut på vårt liv. Vi vill för det första visa att vi i livet vågade vara precis den vi ville vara. Att vi, efter förhoppningsvis ett långt och härligt liv, avslutar på samma sätt som vi levde. På vårt eget sätt. 

Det sista avskedet kan då bli lite lättare och ljusare för de anhöriga och minnet kan förhoppningsvis ge tröst i svåra stunder framöver. 
Konceptet omfattar allt ifrån ett speciellt framtaget Livsakriv 
till kistor, urnor, blomarrangemang, gravstenar och annonser:

Angelbox, vitt, svart eller rosa
Ett slut eller en början? Vem vet.
En Angelbox är en förhoppningsfull budbärare – en önskan om en fortsättning.
Den visar också vem en älskad person var i livet; glad, lycklig, rolig, snäll, entusiastisk. Som en tröst till anhöriga vid det sista avskedet. 
 
Personer som har valt svart Angelbox har varit intresserade av exempelvis motorcyklar, bilar och/eller rockmusik. Personer som har valt den rosa modellen har älskat Det Goda Livet, Champagne, fester, resor – och rosa, naturligtvis.
 
Angelwing – en kärleksfull omfamning
En änglavinge ger en vacker och kärleksfull omfamning på den sista resan. Ett fantastiskt blomsterarrangemang till en Angelbox. 
 
Angeldust - en urna för någon speciell.
En ängel följer med hela vägen. Omsluter, skyddar och ger hopp. Vi tror att vi ses igen en dag. Tills dess är ängeln en vacker och trygg följeslagare. 
Finns i rött, vitt eller svart. 
 
Angelheart – vackra ord som lever kvar för alltid 
Angelheart är vackra hjärtformade gravstenar i olika material och design. Var personlig och förmedla vackra och tänkvärda ord om en älskad person. Ord som kommer att finnas kvar i långa tider tillsammans med alla våra minnen.